Posició d'Iniciativa sobre l'ampliació del port d'aro

|

Veient que el tema del port está generant molta controversia,pasarem a explicar-vos la nostra posició respecte el port d'aro des d'Iniciativa volem aclarir que tot i estar al govern no canviem els nostres plantejaments,la nostra posició segueix essent la mateixa de sempre,pensem que el port actual es suficient.Si aquest assumpte esta viu encara avui es per que CIU va donar una serie de privilegis a SIERRA DE MIAS (l'entitat que gestiona el port)i per que els terrenys on volen ubicar l'ampliació del port no estan protegits,aixi que els propietaris tenen uns drets adquirits(que els va concedir CIU),des d'Iniciativa treballarem per que el port segueixi com fins ara.Esperem que amb aquesta aclaració,s'acabin els dubtes sobre la posició d'Iniciativa.

13 comentarios:

un votant ICV Platja D'aro dijo...

Moltes gràcies per la vostra aclaració. Si es així i lluiteu per preservar el pocs espais naturals que queden a la nostra vila podeu contar amb el meu vot les pròximes eleccions. Ànims i endavant. I fora la especulació!!!

Anónimo dijo...

Gracies per l'aclaració,esperem que seguiu amb aquesta linia!!!

Anónimo dijo...

Això ho veurem el dia que vagi a Ple algún tema relacionat amb el port. Després tots riurem....

Anónimo dijo...

Ole ole y ole!!! A defender los pocos espacios verdes que nos quedan!!

Anónimo dijo...

a ver si lo cumplis!

Anónimo dijo...

haí tus huevos pedro. Como si la culpa fuera vuestra. Hace una semana que estais y ya estan tocando las narices. No aceptan la derrota

Anónimo dijo...

Si aixó es veritat us guanyareu el respecte d'aquest poble!

Anónimo dijo...

ja ho veurem , ja ho veurem!Complireu?

Anónimo dijo...

david...david aguantaras dos años en este plan¿ mas valdria que mirases paradentro de tu casa que tus amigos te estan aciendo bien la cama

Anónimo dijo...

Espero i desitjo que sigueu coerents i no permeteu l'ampliació malgrat els poders economics seguiu aixì,per cert Sr.Pedro agrairía personalment un esforç per part seva per parlar la llengua catalana,sería un punt important a favor seu i jo com a veí li agrairia i em sentiría satisfet amb la seva integració.

Jose dijo...

bueno a ver si el gobierno no os cambia!

Vos dir dijo...

PROPOSTA ALS POLITICS (TOTS)
Perquè es un bloc diferent aquest o no, la veritat es que m'hes igual, el fet es que estic tant desencantat de la gent que ens governa a totes bandes, a nivell municipal, (uns fent vista grossa, uns altres amb comisions per concedir un contracte, uns altres per un sou que no trobarien ni somiant a l'empressa privada, uns altres emborratxats pel poder i algun currant, etc....), a nivell de comunitat mes o menys el mateix, però l'unica diferencia es que l'import es multiplica per 8 com a mínim) i evidentment el central multiplica pel que li dona la gana, perquè a mes tenen immunitat parlamentaria. Es tant vergonyos tot, que realment hi hauria d'haver un daltabaix a la societat tant gran que es neteges de tota aquesta gent.
Com que ja estan dient que Espanya serà la ultima del mon en sortir de la crisi, proposo que per guanyar posicions, la manera més rapida per aconseguir-ho es que els polítics i càrrecs de confiança de tota Espanya renunciïn al 100 % del sou, dietes, complements, etc. Fins que no sortim de la crisi.

Anónimo dijo...

Gràcies per aclarir el tema de port d'aro era necessari i aveure si aconseguim rapidament salvar Pinell i que sigui totalment zona verda,el poble su mereix,seguiu aixì i trobareu els vots.